Ranee's - Blågårds Plads 10 - 2200 København N - Tlf: 3536 8505

TAKE-AWAY — Ring og bestil på tlf. 3536 8505

  • Forretter
  • 1 Tempura (3 stk)
    Tigerrejer med chilimayo
    75,-
  • 2 Tuntatar
    Tatar af yellowfin sushi-tun, rørt med thai urter, chili & lime
    75,-
  • 3 Hjemmelavede forårsruller (3 stk)
    Friskrullede med kylling & svampe. Hertil kimchi & sød chilisauce
    65,-
  • 4 Grillede kyllingespyd (3 stk)
    Chao Lay style med spicy sauce
    75,-
  • 5 Thai fish cakes (5 stk)
    Som Ranees mor lavede dem. Hertil kimchi & sød chilisauce
    75,-
  • 6 Papayasalat
    Spicy, klassisk thai-salat
    85,-
  • Supper
  • 7 Tom Kar Gai
    Kyllingesuppe med svampe, urter & kokosmælk
    75,-
  • 8 Hot Soup (spicy)
    Kylling, tigerrejer & masser af urter og chili
    75,-
  • Hovedretter
  • 9 Tun Nam Thok (spicy)
    Grillet yellowfin sushitun vendt med urter, lime & fiskesauce. Serveres med grøntsager & sticky rice
    165,-
  • 10 Oksefilet Nam Thok (spicy)
    Grillet oksefilet vendt med urter, lime & fiskesauce. Serveres med grøntsager & sticky rice
    165,-
  • 11 Lab (spicy)
    Finthakket, blancheret kød vendt med urter, lime & fiskesauce. Serveres med grøntsager & sticky rice
    Med øko-gris
    155,-
    Med andebryst
    155,-
  • 12 Pad Krapow (spicy)
    Kyllingefilet og tigerrejer stegt med holy basil & chili
    125,-
  • 13 Pad Khing
    Kylling, sprøde grøntsager & ingefær i østerssauce. Serveres med jasminris
    125,-
  • 14 Pad Thai Tigerrejer
    Klassisk nudelret med forårsløg, bønnespirer, lime & peanuts
    125,-
  • 15 Pad Thai Kylling
    Klassisk nudelret med forårsløg, bønnespirer, lime & peanuts
    125,-
  • 16 Vegansk Pad Thai
    Nudelret med årstidens sprøde grøntsager & tofu
    125,-
  • 17 Rød karry med kylling
    Hjemmelavet karrypasta, grøntsager & kokosmælk. Serveres med jasminris
    125,-
  • 18 Vegansk rød karry
    Hjemmelavet karrypasta, grønt, tofu & kokosmælk. Serveres med jasminris
    125,-
  • Drikkevarer & Ekstra
  • 20 Jasminris
    20,-
  • 21 Sticky rice
    25,-
  • 22 Ekstra chilisauce (sød eller stærk) eller chilimayo
    15,-
  • Øko vin fra Rosforth
  • Bobler
  • 24 Crémant de Loire, Château de Passavant
    En klassisk vin med en flot, rank struktur og god frugtkoncentration
    250,-
  • 25 Mauzac Nature, Benard Plageoles
    Saftig og rund. Fra den ældgamle vinifikationsmetode i Gaillac
    300,-
  • Hvidvin
  • 26 Anjou Blanc, Château de Passavant
    Ukompliceret vin på Chenin Blanc, med et touch af hvid blomst i næsen
    250,-
  • 27 2015 Riesling Rheinhessen, Brüder Dr. Becker
    Tysk, klassisk og lige i skabet. Ingen dikkedarrer med en frugtfuld tørhed
    250,-
  • Rødvin
  • 28 Anjou Rouge, Château de Passavant
    Det tog Francois David 10 år før han fandt den rette balance i frugt og farve
    250,-
  • 29 Côtes du Rhône, Domain des Fées
    Varm vin med en præcision, der kun kan være udført af en kvinde.
    250,-
  • Øl
  • 30 Fynsk Forår fra Ørbæk
    35,-
  • 31 Singha Lager Beer fra Thailand
    35,-
  • 32 Chang Beer fra Thailand
    35,-
  • Øko Sodavand & Juice
  • 33 Cola eller Ginger Ale fra Naturfrisk
    25,-
  • 34 Havtorn eller Æble fra Naturfrisk
    30,-

OBS - bemærk venligst at kommer du i bil, er der adgang via Todesgade.