Ranee's - Blågårds Plads 10 - 2200 København N - Tlf: 3536 8505

A la carte & Menu

  • Snack
  • 1 Miang Kam
    Miang Kam - specialitet fra det nordlige Thailand. Shapu-blade, ristet kokos, jordnødder, lime, skalotteløg, chili, ingefær, små soltørrede rejer & hjemmelavet Miang Kam-sauce. God til deling
    75,-
  • Forretter
  • 2 Tempura
    Softshell krabbe med mangosalat & friske urter
    100,-
    Tigerrejer med spicy mayo-dip (3 stk)
    85,-
    Årstidens grøntsager med tentsuyu-dip
    75,-
  • 3 Goi Pla
    Tatar af yellowfin sushitun rørt med friske urter, chili, lime & ristede sticky rice
    85,-
  • 4 Sprøde ruller
    Sprøde ruller med kyling & svampe. Serveres med sød chilisauce
    75,-
  • 5 Grillede kyllingespyd
    Chao Lay style med spicy sauce
    75,-
  • 6 Hoi Yang
    Grillede kammuslinger med kokossauce & friske urter
    85,-
  • 7 Fish Cakes a la Ranees mor
    Serveres med kimchi & friske urter
    85,-
  • 8 Yam Bli Goui
    Bananblomstsalat med friteret gris og flæsk samt friske urter, mild chili & lime
    95,-
  • 9 Som Tam
    Klassisk og spicy papayasalat. Vælg mellem Thai style eller Esan style
    95,-
    Esan er en ekstra stærk version med syltet fisk & krabbe
    125,-
  • Supper
  • 10 Tom Kha Phak
    Suppe med grøntsager svampe, friske urter & kokosmælk
    75,-
  • 11 Tom Kha Gai
    Kyllingesuppe med svampe, friske urter & kokosmælk
    85,-
  • 12 Tom Yam Gung
    Spicy suppe med tigerrejer & friske urter
    85,-
  • 13 Hot Soup
    Spicy suppe med kylling, tigerrejer, masser af friske urter & chili
    95,-
  • Hovedretter
  • 14 Nam Tok
    Yellowfin sushi-tun eller oksefilet vendt med rødløg, lime, fiskesauce, chili & friske urter. Serveres med grøntsager & sticky rice.
    195,-
  • 15 Gaeng Dang Red Curry
    Rød karry med grøntsager, friske urter, kokosmælk & jasminris.
    Med kyllingefilet
    145,-
    Vegansk version
    135,-
  • 16 Lab
    Finthakket, blancheret kød vendt med chili, lime urter & fiskesauce. Serveret med grøntsager & sticky rice
    Øko-gris
    195,-
    Hakket andebryst
    195,-
  • 17 Pad Krapow (spicy)
    Wokret med chili & holy basil. Serveres med jasminris
    Kammuslinger
    195,-
    And
    165,-
    Kyllingefilet & tigerrejer
    155,-
  • 18 Pad Khing
    Stegt kylling, sprøde grøntsager, ingefær & sød basilikum i østerssauce. Serveres med jasminris
    145,-
  • 19 Pad Thai
    Klassisk, stegt nudelret med bønnespirer, peanuts & lime. Med tigerrejer
    145,-
    Med kyllingefilet
    135,-
    Vegansk version med grøntsager & tofu
    125,-
  • 20 Kanom Chin Mam Jaa
    Fiskedeller og fisk i rød karrysauce med bananblomst, sød basilikum, spirer, frisk kål samt syltet kål & risnudler
    155,-
  • 21 Ranees Grønt
    Sprødstegte grøntsager med tofu, ingefær & sauce på sojabønner. Serveres med jasminris
    135,-
    • Søde sager
    • 22 Khao Neuw Ice cream
      Klassisk Thai dessert. Sticky rice tilberedt i kokosmælk. Med mangosorbet
      65,-
  • MENU
    Fem retter i 3 serveringer, minimum 2 pax
    285,-
Suppe

Klassisk tom yam gung-suppe med tigerrejer, friske urter & chili

Tre små retter

Ceviche af økologisk laks med friske urter & chili, tempura af kammusling med chilimayo samt sprød forårsrulle med kylling, svampe & sød chilisauce

Hovedret

Rød karry med and, tomater, ananas & vindruer. Serveres med sticky rice

Ved selskaber på 8 pax eller derover skal der forudbestilles menu. Kontakt os venligst for menuforslag.
  • VIN PÅ GLAS
  • Anjou Rouge
    85,-
  • Côtes du Rhône
    85,-
  • Anjou Blanc
    85
  • Orange vin
    85
  • COCKTAILS
  • Cachaça Maracujá (passionsfrugt)
    95,-
  • Ranee's Sweet & Sour (mørk rum & masser af tamarinde)
    95,-
  • ØL
  • Fynsk Forår fra Ørbæk
    45,-
  • Leo Lager Beer fra Thailand
    45,-
  • Singha Lager Beer fra Thailand
    45,-
  • Chang Beer fra Thailand
    45,-
  • HJEMMELAVET LIMONADE
  • Frisklavet limonade med passionsfrugt & pandan sirup
    55,-
  • SODAVAND & JUICE
  • Cola, Ginger Ale & mineralvand fra Ørbæk
    30,-
  • Havtorn eller Æble fra Naturfrisk
    30,-
  • KAFFE PÅ ØKOLOGISKE ARABICA BØNNER
  • Espresso
    35,-
  • Cortado
    35,-
  • Américano
    35,-
  • Latte
    35,-
  • Ranees kaffe med sød, kondenseret mælk
    35,-
  • TE FRA A.C. PERCHS
  • Jasmin eller Oolong
    55,-
  • Ranees blend med økologiske morbærblade, citrongræs, mynte & ingefær
    55,-

Øko vin fra Rosforth & Rosforth

  • Bobler
    Crémant de Loire, Château de Passavant
    375,-
    Klassisk og tør med en flot, rank struktur og god frugtkoncentration
  • Mauzac Nature, Bernard Plageoles
    420,-
    Saftig, rund og en formidabel fylde, fra den ældgamle vinifikationsmetode i Gaillac
  • Hvidvin
    Anjou Blanc, Château de Passavant
    300,-
    Frisk og saftig Chenin Blanc, med et touch af hvid blomst i næsen
  • 2018 Riesling Rheinhessen, Brüder Dr. Becker
    400,-
    Tysk klassiker fra Rheinhessen med en frugtfuld tørhed
  • 2018 Sancerre 'Quarterons' Riffault
    420,-
    Intens og aromatisk med et strejf af hyldeblomst
  • 2018 Ermegeira 'Iseu' Arinto
    550,-
    Fra Torres Vedras i Portugal
  • 2018 Anjou 'La Lune' Mark Angeli
    650,-
    T O P P E N. Fad og sjælden dybde.
  • Orange vin
    2017 Okro's Wine
    450,-
    Orange vin fra Georgien på Rkstsiteli druer
  • Catavela, Denavolo Rivergaro
    450,-
    Orange italiener fra Emilia-Romagna
  • Rosévin
    Rosé de Loire, Château de Passavant
    300,-
    En vidunderlig duft af hindbær og en frisk og saftig struktur. God til det meste
  • Rosé de Janot, Domaine Jean David
    345,-
    En frugtbombe ud i skovens vilde bær og en læskende struktur
  • Rødvin
    Anjou Rouge, Château de Passavant
    300,-
    Det tog Francois David 10 år før han fandt den rette saftige frugt
  • Côtes du Rhône, Domain des Fées
    325,-
    Grenache og Syrah i skøn forening
  • 2018 Vin de France, Grillons Rouge
    400,-
    Let Grenachebaseret vin fra Nico renaud i det Sydlige Rhone
  • 2015 Priorat, 'Planetes' Nin-Ortiz
    560,-
    Catalansk ener lagret i amfora klukker