Ranee's - Blågårds Plads 10 - 2200 København N - Tlf: 3536 8505

Forretter   Hovedretter   Søde sager   Menuer

  • SNACK
  • 1. Miang Kam
    - specialitet fra det nordlige Thailand Ristet kokos, jordnødder, lime, skalotteløg, chili, ingefær, soltørrede små rejer og sweet sauce som du selv pakker i Shapu-blade (god til 2 personer)
    75,-
  • FORRETTER
  • 2. Tempura:
    Softshell Crab med mangosalat og thai urter
    95,-
    Tiger rejer (4 stk) med spicy mayo-dip
    85,-
    Vegetar; frisk grønt efter årstiden, tentsuyu-dip
    65,-
  • 3. Goi Pla (spicy)
    , tartar af superfrisk sushi-tun, rørt m. thai urter, chili, lime, ristede sticky rice
    85,-
  • 4. Thai Spring Rolls
    , friskrullede, dybtstegte med kylling, svampe, hjemmelavet sød chili sauce
    75,-
  • 5. Satay Kylling Spyd
    med homemade sweet tamarind peanut sauce og salat
    75,-
  • 6. Peak gai thod
    - dyb stegte økologiske kyllingevinger
    80,-
  • 7. Hoi Yang
    - Grillede kammuslinger med kokos- sauce og friske urter
    85,-
  • 8. Thai Fish Cakes
    , som Ranee's mor laver dem, serveres med kimchee og sød chili sauce
    75,-
  • 9. Yam Bli Goui
    , bananblomst-salat med dybstegt svinekød og flæsk, thai urter, mild chili og lime
    85,-
  • 10. Yam Thaley
    , salat med kammuslinger, tiger rejer, tilapia-fisk, thai urter, mild chili og lime
    85,-
  • 11. Sum Dam (spicy)
    , klassisk thai-salat med grøn papaya, vælg mellem: Thai Style
    85,-
    Esan Style extra stærk, syltet fisk
    125,-
  • SUPPER
  • 12. Thom Kar Pak
    , suppe med friske grøntsager svampe, thai urter og kokosmælk (vegan)
    75,-
  • 13. Thom Kar Gai
    , kyllingesuppe med svampe, thai urter og kokosmælk
    85,-
  • 14. Thom Yam Gung
    Spicy suppe med tiger rejer og thai urter
    85,-
  • 15. Hot Soup (spicy)
    , med kylling, tiger rejer og masser af urter og chili
    85,-
  • HOVEDRETTER
  • 16. Nam Thok
    (lun ret, spicy), grillet kød eller fisk med friske urter, lime og thai fish sauce, serveres med bambus, grøntsager og sticky rice Lammekrone
    195,-
    Tunfilet (Yellow Fin sushi-tun)
    185,-
    Oksefilet
    185,-
  • 17. Gaeng Dang Red Curry med grøntsager
    , bambusskud, serves med jasminris: Lammekrone
    195,-
    Kyllingefilet
    145,-
    Oksefilet
    155,-
    Vegan (årtidens sprøde grøntsager, tofu, m.m.)
    125,-
  • 18. Lab Mhu
    , (lun ret, spicy), finthakket, blancheret øko-svinekød med urter, lime og thai fish sauce, serveres med grøntsager og sticky rice
    195,-
  • 19. Pat Phed
    , med grønne grøntsager, chili, spicy basilikum, serveres med jasmin ris, vælg mellem: Stegte kammuslinger
    195,-
    Stegt oksefilet
    155,-
    Stegt kyllingefilet og tiger rejer
    155,-
  • 20. Pat Khing
    Sprøde grøntsager, ingefær og sød basilikum i østers-sauce, serveres med jasmin ris, vælg mellem: Stegt kyllingefilet
    135,-
    Stegt oksefilet
    155,-
  • 21. Pat Thai
    , stegte nudler thai style, vælg mellem: Tiger rejer
    135,-
    Kyllingefilet
    125,-
    Vegan (årstidens sprøde grøntsager, tofu, m.m.)
    110,-
  • 22. Kanom Chin Nam Jaa
    , Thai fish-balls og fisk i rød curry sauce serveret med bananblomst, basilikum, spirer, syltet og frisk kål og risnudler
    145,-
  • 23. Ranee's grøntsager
    , sprøde stegte grøntsager og tofu med sauce af soya bean paste, serveres med jasmin ris (vegan)
    110,-
  • 24. Phad piew wan
    , sursød sauce med ananas, æble, fisk og grøntsager
    145,-
  • Extra
    Jasmin ris / Sticky rice
    25,- / 30,-
  • Asian Chips
    45,-
  • SØDE SAGER
  • Khao Neuw Mamuong
    Klassisk thai dessert; sticky rice tilberedt i kokosmælk, serveret med kokos sorbet, mango sorbet og ristede jordnødder
    65,-
  • SUPERLÆKKERT MENUTILBUD
    i alt 4 retter (skal bestilles af minimum 2 personer)
    245,-
SUPPE
Tom Yam Gung

Klassisk thai-suppe med Tigerrejer og thai urter

2 SMÅ FORRETTER
Tempura Kammusling

med japansk mayo-dip

Ranee's Thai Ceviche

marineret fisk laks med lime, sesamolie, thai urter og grøn mango

HOVEDRET
Gang Pha Nang Gai

curry med kylling, grøntsager og bambus, serveres med jasmin ris

  • VIN PR GLAS
    RØD
    Anjou Rouge
    70,-
    Côtes du Rhône
    75,-
  • HVID
    Anjou Blanc
    70,-
  • Chinuri (orange)
    75,-
  • - se også vores vinkort
  • Ved selskaber på 8 pers eller derover skal der bestilles menu... - Eller I kan på forhånd bede Ranee om at sammensætte en menu til jer...

Ranee bruger ikke 3rd Spice, MSG eller andere smagsforstærkere i maden, kun de bedste råvarer og masser af kærlighed...

Øl   Sodavand/Saft   Kaffe/Te

  • ØL
  • Fynsk Forår (økologisk) fra Ørbæk
    36,-
  • Thy Pilsner (økologisk) fra Thisted Bryghus
    36,-
  • Thy Classic (økologisk) fra Thisted Bryghus
    36,-
  • Thy Humle (økologisk) fra Thisted Bryghus
    36,-
  • Singha Lager Beer fra Thailand
    36,-
  • HJEMMELAVET LIMONADE
  • Passionsfrugt limonade med mineralvand og Pandan sirup
    55,-
  • Limonade fra årstidens frugt med mineralvand og Pandan sirup
    55,-
  • SODAVAND & SAFT
  • Ørbæk’s økologiske sodavand Cola, Hyldebrus, Ginger Ale
    27,-
  • Anton’s økologiske saft og juice Hyldeblomst, Solbær, Appelsin, Tranebær
    27,-
  • Naturligt Mineralvand fra Ørbæk
    27,-
  • Nyristet Thai kaffe fra NORDHAVN COFFEE ROASTERS
  • Espresso
    35,-
  • Espresso Macchiato
    35,-
  • Cappuccino
    35,-
  • Café latte
    35,-
  • Cortado
    35,-
  • Américano
    35,-
  • Latte Macchiato
    35,-
  • Asian Coffee, med Condensed Sweet Milk
    35,-
  • TE
    kande
  • Jasmin eller Oolong
    45,-
  • Ranee’s Thai Te (øko morbær, lemongrass, mynte, ingefær)
    45,-

Vin

  • MOUSSERENDE VINE
    2014 Lambrusco ’Rosa dei Venti’, B Denny
    300,-
    Emilia Romagna på den glade måde. Ufiltreret, saftigt og små søde bobler i den gamle kending.
    Emilia Romagna the happy way. Unfiltered, juicy and little cute bubbles in this almost forgotten friend.
  • Crémant de Loire, Château de Passavant
    335,-
    En klassisk vin med en flot, rank struktur og god frugtkoncentration. Tør.
    Classic dry Crémant, nice fruit and concentration
  • Mauzac Nature, Benard Plageoles
    420,-
    Saftig og rund. En forbløffende fylde, fra den ældgamle vinifikationsmetode i Gaillac.
    Juicy Mauzac with astonishing depth. Gaillac’s old vinification method.
  • HVIDVINE
    Anjou Blanc, Château de Passavant
    250,-
    Ukompliceret vin på Chenin Blanc,der er frisk og saftig med et touch af hvid blomst i næsen.
    Uncomplicated Chenin Blanc with hints of fresh white flower.
  • 2015 Riesling Rheinhessen, Brüder Dr. Becker
    285,-
    Tysk Klassisk og lige i skabet, ingen dikkedarrer, med en frugtfuld tørhed.
    Classic fruity German Riesling. Excellent.
  • Sancerre “Quarterons”, Riffault
    390,-
    Intens aromatisk ud i en palette af hyldeblomst, som er klassisk for moden Sauvignon Blanc.
    Elder flower... Later harvested Sauvignon Blanc. Class!
  • Anjou “La Lune”, Mark Angeli
    560,-
    Toppen. Den store kærlighedsfrugt er vokdet op på fsd og vinen har sjælden dybde.
    With some time on oak…and a little sugar left.. this is the top of Chenin Blanc.
  • HVIDE FRA GEORGIEN
    2014 Chinuri, Pheasant’s Tears (orange)
    350,-
  • 2014 Mtsvane, Pheasant’s Tears
    380,-
  • ORANGE FRA ITALIEN
    2014 Catavela, Dinavolo
    350,-
    Hvid (orange vin) Fra Emilia Romagna I Italien.
    White (orange wine) from Emilia Romagna, Italy.
  • ROSÉVIN
    Rosé de Loire, Château de Passavant
    250,-
    En vidunderlig duft af hindbær på en frisk og saftig struktur. Faktisk god til det meste.
    Wonderful raspberry flavours. Dry and stringent.
  • Rosé de Janot, Domaine Jean David
    265,-
    En frugtbombe ud i skovens vilde bær og en læskende struktur.
    Rosé from the southern Rhone valley. Wild berries and extremely quenching.
  • RØDVINE
    Anjou Rouge, Château de Passavant
    250,-
    Endelig er Francois David tilfreds med sin røde vin; det tog 10 år at finde den rette saftige frugt.
    Finally Francois is satisfied with his red wine. It took him 10 years to reach this juicy fruit.
  • Côtes du Rhône, Domain des Fées
    285,-
    Flot, frugtig og varm vin med en præcision, der kun kan være udført af en kvinde.
    Grenache and Syrah with nice acidity and power.
  • 2014 Languedoc ’Séraphin’, Julien Peyras
    375,-
    100 % Grenache fra marker lige vest for Montpellier. Quartz, ler og kalk.
    100 % Grenache from vineyards west of Montpeller, Quartz, clay and limestone.
  • 2013 Barbera d’Asti ’Ronco Malo’, Bera Vittorio
    450,-
    Gianluigi's mørke Barbera snor sig om tungen. Stor kraft fra Piemonte.
    Gianluigi's dark Barbera lies gently on your toungue. Great power from Piemonte.
  • 2013 Languedoc “Pirouette”, Fontedicto
    500,-
    En guldskat, stadig uopdaget og med den følger et harem af skønfrugter og mørk silke. Kun heste i marken, ingen maskiner. Fuglene kvidrer og Carignan og Aramon hedder druerne.
    Maybe Bernard Bellahsen makes the juiciest and fruitiest Languedoc Wine? The grapes are Aramon and Carignan.