Ranee's - Blågårds Plads 10 - 2200 København N - Tlf: 3536 8505

Forretter   Hovedretter   Søde sager   Menuer

  • Snack
    1. Miang Kam - specialitet fra det nordlige Thailand
    75,-
    Ristet kokos, jordnødder, lime, skalotteløg, chili, ingefær, soltørrede små rejer og sweet sauce, som du selv pakker i Shapu-blade (god til 2 personer)

  • Forretter
    2. Tempura:
    Softshell Crab med mangosalat og thai urter
    95,-
    Tigerrejer (4 stk) med spicy mayo-dip
    85,-
    Vegetar; frisk grønt efter årstiden, tentsuyu-dip
    65,-
  • 3. Goi Pla (spicy)
    85,-
    Tartar af superfrisk sushi-tun, rørt med thai urter, chili, lime, ristede sticky rice
  • 4. Thai Spring Rolls
    75,-
    Friskrullede, dybtstegte med kylling, rejer, svampe, hjemmelavet sød chili sauce
  • 5. Satay Kylling Spyd
    75,-
    med homemade sweet tamarind peanut sauce
  • 6. Hoi Yang
    85,-
    Grillede kammuslinger med kokos-sauce og friske urter
  • 7. Thai Fish Cakes
    75,-
    som Ranees mor laver dem, serveres med kimchee og sød chili sauce
  • 8. Yam Bli Goui
    85,-
    bananblomst-salat med dybstegt svinekød og flæsk, thai urter, mild chili og lime
  • 9. Yam Thaley
    85,-
    glaskål salat med kammuslinger, tigerrejer, tilapia-fisk, thai urter, mild chili og lime
  • 10. Sum Dam (spicy) klassisk thai-salat med grøn papaya ellers glaskål, vælg mellem:
    Thai Style
    85,-
    Esan Style (glaskål, ekstra stærk, med syltet krabbe, syltet fisk)
    125,-

  • Supper
    11. Thom Kar Pak
    75,-
    Suppe med friske grøntsager svampe, thai urter og kokosmælk (vegan)
  • 12. Thom Kar Gai
    85,-
    Kyllingesuppe med svampe, thai urter og kokosmælk
  • 13. Thom Yam Gung
    85,-
    Spicy suppe med tigerrejer og thai urter
  • 14. Hot Soup (spicy)
    85,-
    med kylling, tigerrejer og masser af urter, kokosmælk og chili
  • Hovedretter
    15. Nam Thok (lun ret, spicy)
    Grillet kød eller fisk med friske urter, lime og thai fish sauce, serveres med bambus, grøntsager og sticky rice
    Lammekrone
    195,-
    Tunfilet (Yellow Fin sushi-tun)
    185,-
    Oskefilet
    185,-
  • 16. Gaeng Dang Red Curry
    med grøntsager og bambusskud, serveres med jasmin ris:
    Lammekrone
    195,-
    Kyllingefilet
    145,-
    Oksefilet
    155,-
    Vegan (årstidens sprøde grøntsager, tofu, m.m.)
    125,-
  • 17. Lab Mhu, (lun ret, spicy)
    195,-
    Finthakket, blancheret øko-svinekød med urter, lime og thai fish sauce, serveres med grøntsager og sticky rice
  • 18. Pat Phed
    med grønne grøntsager, chili, spicy basilikum, serveres med jasmin ris, vælg mellem:
    Stegte kammuslinger
    195,-
    Stegt oskefilet
    155,-
    Stegt kyllingefilet og tigerrejer
    155,-
  • 19. Pat Khing
    Sprøde grøntsager, ingefær og sød basilikum i østerssauce, serveres med jasmin ris, vælg mellem:
    Stegt kyllingefilet
    135,-
    Stegt oskefilet
    155,-
  • 20. Pat Thai
    Stegte nudler thai style, vælg mellem:
    Tigerrejer
    135,-
    Kyllingefilet
    125,-
    Vegan (årstidens sprøde grøntsager, tofu, m.m.)
    110,-
  • 21. Kanom Chin Nam Jaa
    145,-
    Thai fish-balls og fisk i rød karry sauce serveret med bananblomst, basilikum, spirer, syltet og frisk kål og risnudler
  • 22. Ranee's grøntsager
    110,-
    Sprøde stegte grøntsager og tofu med sauce af soya bean paste, serveres med jasmin ris (vegan)
  • Extra
    Jasmin ris / Sticky rice
    25,- / 30,-
  • Asian Chips med jordnødde-dip
    45,-
  • Søde sager
    Khao Neuw Mamuong
    65,-
    Klassisk thai dessert; sticky rice tilberedt i kokosmælk, serveret med moden mango og mango sorbet
  • SUPERLÆKKERT MENUTILBUD
    i alt 4 retter (skal bestilles af minimum 2 personer)
    245,-
SUPPE
Tom Yam Gung

Klassisk thai-suppe med Tigerrejer og thai urter

2 SMÅ FORRETTER
Tempura Kammusling

med japansk mayo-dip

Ranee's Thai Ceviche

marineret fisk laks med lime, sesamolie, thai urter og grøn mango

HOVEDRET
Gang Pha Nang Gai

curry med kylling, grøntsager og bambus, serveres med jasmin ris

  • VIN PR GLAS
    RØD
    Anjou Rouge, Château de Passavant
    60,-
    Côtes du Rhône, Villages Sinargues Domaine de Sarrlon
    70,-
  • HVID
    Anjou Blanc, Château de Passavant
    60,-
  • Penedés Blanco, Gala Wines
    70,-
  • - se også vores vinkort
  • Ved selskaber på 8 pers eller derover skal der bestilles menu... - Eller I kan på forhånd bede Ranee om at sammensætte en menu til jer...

Ranee bruger ikke 3rd Spice, MSG eller andere smagsforstærkere i maden, kun de bedste råvarer og masser af kærlighed...

Øl   Sodavand/Saft   Kaffe/Te

  • ØL
    Fynsk Forår (økologisk) fra Ørbæk
    36,-
    Sæson- og special øl (økologisk) fra Ørbæk - spørg tjeneren eller se tavlen...
    36,-
  • Thy Pilsner (økologisk) fra Thisted Bryghus
    36,-
    Thy Classic (økologisk) fra Thisted Bryghus
    36,-
    Thy Humle (økologisk) fra Thisted Bryghus
    36,-
  • Singha Lager Beer fra Thailand
    36,-
  • SODAVAND & SAFT
    Ørbæks økologiske sodavand
    27,-
    Cola, Hyldebrus, Ginger Ale
  • Anton's økologiske saft og juice
    27,-
    Hyldeblomst, Solbær, Appelsin, Tranebær
  • Naturligt Mineralvand fra Ørbæk
    27,-
  • NYRISTET KAFFE FRA RICCO'S
    enkl/dobbl
    Espresso
    25,-/30,-
    Espresso Macchiato
    30,-/35,-
    Cappuccino
    30,-/35,-
    Café latte
    30,-/35,-
    Cortado
    30,-/35,-
    Americano
    30,-
    Latte Macchiato
    35,-
    Asian Coffee, med Condensed Sweet Milk
    35,-
  • THÉ FRA A.C. PERCH'S
    kande
    Jasmin eller Oolong
    45,-
  • Ranee's Thai Thé
    45,-
    (øko morbær, lemongrass, mynte, ingefær)

Vin

  • MOUSSERENDE VINE
    2014 Lambrusco ’Rosa dei Venti’, B Denny
    300,-
    Emilia Romagna på den glade måde. Ufiltreret, saftigt og små søde bobler i den gamle kending.
    Emilia Romagna the happy way. Unfiltered, juicy and little cute bubbles in this almost forgotten friend.
  • Crémant de Loire, Château de Passavant
    335,-
    En klassisk vin med en flot, rank struktur og god frugtkoncentration. Tør.
    Classic dry Crémant, nice fruit and concentration
  • Mauzac Nature, Benard Plageoles
    420,-
    Saftig og rund. En forbløffende fylde, fra den ældgamle vinifikationsmetode i Gaillac.
    Juicy Mauzac with astonishing depth. Gaillac’s old vinification method.
  • HVIDVINE
    Anjou Blanc, Château de Passavant
    250,-
    Ukompliceret vin på Chenin Blanc,der er frisk og saftig med et touch af hvid blomst i næsen.
    Uncomplicated Chenin Blanc with hints of fresh white flower.
  • 2015 Riesling Rheinhessen, Brüder Dr. Becker
    285,-
    Tysk Klassisk og lige i skabet, ingen dikkedarrer, med en frugtfuld tørhed.
    Classic fruity German Riesling. Excellent.
  • Sancerre “Quarterons”, Riffault
    390,-
    Intens aromatisk ud i en palette af hyldeblomst, som er klassisk for moden Sauvignon Blanc.
    Elder flower... Later harvested Sauvignon Blanc. Class!
  • Anjou “La Lune”, Mark Angeli
    560,-
    Toppen. Den store kærlighedsfrugt er vokdet op på fsd og vinen har sjælden dybde.
    With some time on oak…and a little sugar left.. this is the top of Chenin Blanc.
  • HVIDE FRA GEORGIEN
    2014 Chinuri, Pheasant’s Tears (orange)
    350,-
  • 2014 Mtsvane, Pheasant’s Tears
    380,-
  • ORANGE FRA ITALIEN
    2014 Catavela, Dinavolo
    350,-
    Hvid (orange vin) Fra Emilia Romagna I Italien.
    White (orange wine) from Emilia Romagna, Italy.
  • ROSÉVIN
    Rosé de Loire, Château de Passavant
    250,-
    En vidunderlig duft af hindbær på en frisk og saftig struktur. Faktisk god til det meste.
    Wonderful raspberry flavours. Dry and stringent.
  • Rosé de Janot, Domaine Jean David
    265,-
    En frugtbombe ud i skovens vilde bær og en læskende struktur.
    Rosé from the southern Rhone valley. Wild berries and extremely quenching.
  • RØDVINE
    Anjou Rouge, Château de Passavant
    250,-
    Endelig er Francois David tilfreds med sin røde vin; det tog 10 år at finde den rette saftige frugt.
    Finally Francois is satisfied with his red wine. It took him 10 years to reach this juicy fruit.
  • Côtes du Rhône, Domain des Fées
    285,-
    Flot, frugtig og varm vin med en præcision, der kun kan være udført af en kvinde.
    Grenache and Syrah with nice acidity and power.
  • 2014 Languedoc ’Séraphin’, Julien Peyras
    375,-
    100 % Grenache fra marker lige vest for Montpellier. Quartz, ler og kalk.
    100 % Grenache from vineyards west of Montpeller, Quartz, clay and limestone.
  • 2013 Barbera d’Asti ’Ronco Malo’, Bera Vittorio
    450,-
    Gianluigi's mørke Barbera snor sig om tungen. Stor kraft fra Piemonte.
    Gianluigi's dark Barbera lies gently on your toungue. Great power from Piemonte.
  • 2013 Languedoc “Pirouette”, Fontedicto
    500,-
    En guldskat, stadig uopdaget og med den følger et harem af skønfrugter og mørk silke. Kun heste i marken, ingen maskiner. Fuglene kvidrer og Carignan og Aramon hedder druerne.
    Maybe Bernard Bellahsen makes the juiciest and fruitiest Languedoc Wine? The grapes are Aramon and Carignan.