Ranee's - Blågårds Plads 10 - 2200 København N - Tlf: 3536 8505

Forretter   Hovedretter   Søde sager   Menuer

  • SNACK
  • 1. Miang Kam
    - specialitet fra det nordlige Thailand Ristet kokos, jordnødder, lime, skalotteløg, chili, ingefær, soltørrede små rejer og hjemelavet Miang Kam sauce som du selv pakker i Shapu-blade (god til 2 personer)
    75,-
  • FORRETTER
  • 2. Tempura:
    Softshell Crab med mangosalat og thai urter
    95,-
    Tiger rejer (4 stk) med spicy mayo-dip
    85,-
    Vegetar; frisk grønt efter årstiden, tentsuyu-dip
    65,-
  • 3. Goi Pla (spicy)
    tartar af superfrisk sushi-tun, rørt m. thai urter, chili, lime, ristede sticky rice
    85,-
  • 4. Thai Spring Rolls
    friskrullede, dybtstegte med kylling, svampe, hjemmelavet sød chili sauce
    75,-
  • 5. Satay Kylling Spyd
    Esan style med spicy sauce
    75,-
  • 6. Hoi Yang
    Grillede kammuslinger med kokos- sauce og friske urter
    85,-
  • 7. Thai Fish Cakes
    som Ranee's mor laver dem, serveres med kimchee og sød chili sauce
    75,-
  • 8. Yam Bli Goui
    bananblomst-salat med dybstegt svinekød og flæsk, thai urter, mild chili og lime
    85,-
  • 9. Sum Dam (spicy)
    klassisk thai-salat med grøn papaya, vælg mellem: Thai Style
    85,-
    Esan Style extra stærk, syltet fisk og krabbe
    125,-
  • SUPPER
  • 10. Thom Kar Pak
    suppe med friske grøntsager svampe, thai urter og kokosmælk (vegan)
    75,-
  • 11. Thom Kar Gai
    kyllingesuppe med svampe, thai urter og kokosmælk
    85,-
  • 12. Thom Yam Gung
    Spicy suppe med tiger rejer og thai urter
    85,-
  • 13. Hot Soup (spicy)
    med kylling, tiger rejer og masser af urter og chili
    85,-
  • HOVEDRETTER
  • 14. Nam Thok
    (lun ret, spicy), grillet kød eller fisk med friske urter, lime og thai fish sauce, serveres med bambus, grøntsager og sticky rice Lammekronen
    195,-
    Tunfilet (Yellow Fin sushi-tun)
    185,-
    Oksefilet
    185,-
  • 15. Gaeng Dang Red Curry
    med grøntsager bambusskud, serves med jasminris: Lammekronen
    195,-
    Kyllingefilet
    145,-
    Oksefilet
    155,-
    Vegan (årtidens sprøde grøntsager, tofu, m.m.)
    125,-
  • 16. Lab Mhu
    (lun ret, spicy), finthakket, blancheret øko-svinekød med urter, lime og thai fish sauce, serveres med grøntsager og sticky rice
    195,-
  • 17. Pat Phed
    med grønne grøntsager, chili, spicy basilikum, serveres med jasmin ris, vælg mellem: Stegte kammuslinger
    195,-
    Stegt oksefilet
    155,-
    Stegt kyllingefilet og tiger rejer
    155,-
  • 18. Pat Khing
    Sprøde grøntsager, ingefær og sød basilikum i østers-sauce, serveres med jasmin ris, vælg mellem: Stegt kyllingefilet
    135,-
    Stegt oksefilet
    155,-
  • 19. Pat Thai
    stegte nudler thai style, vælg mellem: Tiger rejer
    135,-
    Kyllingefilet
    125,-
    Vegan (årstidens sprøde grøntsager, tofu, m.m.)
    110,-
  • 20. Kanom Chin Nam Jaa
    Thai fisk-kager og fisk i rød curry sauce serveret med bananblomst, basilikum, spirer, syltet og frisk kål og risnudler
    145,-
  • 21. Ranee's grøntsager
    sprøde stegte ingefær grøntsager og tofu med sauce af soya bean paste, serveres med jasmin ris (vegan)
    110,-
  • SØDE SAGER
  • 22. Khao Neuw Icecream
    Klassisk thai dessert; sticky rice tilberedt i kokosmælk, serveret med kokos sorbet, mango sorbet og ristede jordnødder
    65,-
  • MENU
    i alt 3 retter (min. 2 personer)
    285,-
Suppe

Tom Yam Gung Klassisk Thai suppe med tigerprawn, urte og chili

forret

Miang Mhu hakket øko svinekød med Thai urter og chili

Hovedret

Gang Pha Nang Neuw Kea Pha Nang karry med lammekronen grøntsager og bambus, serves med jasmin ris

  • VIN MENU
    3 glas: Mousserende vin - Folie des Grains Hvidvin - Anjou Blanc Rødvin - Côtes du Rhône
    225,-
Ved selskaber på 8 pers eller derover skal der bestilles Menu... - Eller I kan på forhånd bede Ranee om at sammensætte en menu til jer...
  • RØD VIN PR GLAS
  • Anjou Rouge
    75,-
  • Côtes du Rhône
    80,-
  • HVID VIN PR GLAS
  • Anjou Blanc
    75-85
  • Hud-kontakt (orange) vin
    75-85
  • COCKTAILS
  • Cachaça Maracujá (passion frugt)
    105,-
  • Ranee's tamarind og mørk rum
    105,-
  • ØL
  • Fynsk Forår (økologisk) fra Ørbæk
    36,-
  • Sæson- og special øl (økologisk) fra Ørbæk - spørg tjeneren eller se tavlen...
    36,-
  • Thy Pilsner (økologisk) fra Thisted Bryghus
    36,-
  • Thy Classic (økologisk) fra Thisted Bryghus
    36,-
  • Thy Humle (økologisk) fra Thisted Bryghus
    36,-
  • Singha Lager Beer fra Thailand
    36,-
  • HJEMMELAVET LIMONADE
  • Frisk passionsfrugt limonade med danskvand og Pandan sirup
    55,-
  • SODAVAND & SAFT
  • Ørbæk’s økologiske sodavand Cola, Ginger Ale, Naturligt Mineralvand
    27,-
  • Anton’s økologiske saft og juice Hyldeblomst, Tranebær
    27,-
  • NYRISTER ØKO KAFFE
  • Espresso
    35,-
  • Espresso Macchiato
    35,-
  • Cappuccino
    35,-
  • Café latte
    35,-
  • Cortado
    35,-
  • Américano
    35,-
  • Latte Macchiato
    35,-
  • Asian Coffee, med Condensed Sweet Milk
    35,-
  • TE
    kande
  • Jasmin eller Oolong
    45,-
  • Ranee’s Thai Te (øko morbær blader, lemongrass, mynte, ingefær)
    45,-

Vin

  • MOUSSERENDE VINE
    Folie des Grains
    375,-
    Naturlige bobler fra Bruno Rochard i Anjou. Frisk, saftig og biodynamisk Cabernet Franc og Grolleau
    Natural bubbles from Bruno Rochard in Anjou. Fresh, juicy and biodynamic Cabernet Franc and Grolleau
  • Crémant de Loire, Château de Passavant
    375,-
    En klassisk vin med en flot, rank struktur og god frugtkoncentration. Tør.
    Classic dry Crémant, nice fruit and concentration
  • Mauzac Nature, Benard Plageoles
    420,-
    Saftig og rund. En forbløffende fylde, fra den ældgamle vinifikationsmetode i Gaillac.
    Juicy Mauzac with astonishing depth. Gaillac’s old vinification method.
  • HVIDVINE
    Anjou Blanc, Château de Passavant
    300,-
    Ukompliceret vin på Chenin Blanc,der er frisk og saftig med et touch af hvid blomst i næsen.
    Uncomplicated Chenin Blanc with hints of fresh white flower.
  • 2017 Riesling Rheinhessen, Brüder Dr. Becker
    400,-
    Tysk Klassisk og lige i skabet, ingen dikkedarrer, med en frugtfuld tørhed.
    Classic fruity German Riesling. Excellent.
  • Sancerre “Quarterons”, Riffault
    420,-
    Intens aromatisk ud i en palette af hyldeblomst, som er klassisk for moden Sauvignon Blanc.
    Elder flower... Later harvested Sauvignon Blanc. Class!
  • Anjou “La Lune”, Mark Angeli
    560,-
    Toppen. Den store kærlighedsfrugt er vokdet op på fsd og vinen har sjælden dybde.
    With some time on oak…and a little sugar left.. this is the top of Chenin Blanc.
  • ORANGE FRA ITALIEN
    2016 Dinavolino, Denavolo
    400,-
    Hvid (orange vin) Fra Emilia Romagna I Italien.
    White (orange wine) from Emilia Romagna, Italy.
  • ROSÉVIN
    Rosé de Loire, Château de Passavant
    300,-
    En vidunderlig duft af hindbær på en frisk og saftig struktur. Faktisk god til det meste.
    Wonderful raspberry flavours. Dry and stringent.
  • Rosé de Janot, Domaine Jean David
    315,-
    En frugtbombe ud i skovens vilde bær og en læskende struktur.
    Rosé from the southern Rhone valley. Wild berries and extremely quenching.
  • RØDVINE
    Anjou Rouge, Château de Passavant
    300,-
    Endelig er Francois David tilfreds med sin røde vin; det tog 10 år at finde den rette saftige frugt.
    Finally Francois is satisfied with his red wine. It took him 10 years to reach this juicy fruit.
  • Côtes du Rhône, Domain des Fées
    315,-
    Flot, frugtig og varm vin med en præcision, der kun kan være udført af en kvinde.
    Grenache and Syrah with nice acidity and power.
  • 2014 Languedoc ’Séraphin’, Julien Peyras
    375,-
    100 % Grenache fra marker lige vest for Montpellier. Quartz, ler og kalk.
    100 % Grenache from vineyards west of Montpeller, Quartz, clay and limestone.
  • 2013 Languedoc “Pirouette”, Fontedicto
    500,-
    En guldskat, stadig uopdaget og med den følger et harem af skønfrugter og mørk silke. Kun heste i marken, ingen maskiner. Fuglene kvidrer og Carignan og Aramon hedder druerne.
    Maybe Bernard Bellahsen makes the juiciest and fruitiest Languedoc Wine? The grapes are Aramon and Carignan.